Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd! Of je je trouwdag nu groots aanpakt of het heel klein houdt, bloemen maken er eigenlijk altijd wel deel van uit. Natuurlijk met een mooi bruidsboeket of een ander bloemen-item, misschien corsages, een decoratie op de trouwauto, de bruidstaart of versieringen op de locatie tijdens jullie trouwdag.

Bloemen op je bruiloft

Bloemisterij 't Kroontje is specialist in het perfect aanbrengen van bloemdecoraties op je bruiloft. Bloemen maakt trouwen nóg feestelijker. Denk aan bloemstukken op de locatie waar je gaat trouwen, stoelversieringen, tafeldecoraties en noem maar op. Hoeveel mooier wordt deze prachtige dag met je lievelingsbloemen in je lievelingskleuren. Bloemen op je trouwdag kan echt meer zijn dan een bruidsboeket.

Welke bloemen op je trouwdag

We denken graag met je mee voor de mooiste dag van jullie leven. Natuurlijk zijn we benieuwd van welke bloemen jullie houden, welke kleuren jullie mooi vinden en of jullie trouwdag een thema heeft. Gaan jullie voor romantisch, sober, strak en modern, klassiek, of heb je een heel andere wens? In overleg maken we een plan en gaan we voor jullie aan de slag. Dat is voor jullie dan weer een zorg minder.

Bloemversieringen op locatie

Als het om bloemversieringen gaat, dan kunnen we werken van heel groot, zoals het maken van een bloemenboog of bloemenachtergrond op locatie, tot verfijnde bloemdecoraties in het haar van bruidskinderen. Corsages voor de bruidegom en gasten, polsdecoraties, bloemenmandjes met strooibloemen, we maken het graag voor je in orde. Kies je voor alleen een bruidsboeket, ook dan maken we dat alleen maar voor jou, helemaal op maat en uniek voor de mooiste dag van je leven.

Kom eens langs bij 't Kroontje

Er is nog veel meer mogelijk dan we hier vertellen. Kijk ook eens hier op onze site, maar beter nog: kom eens langs. Als je een afspraak maakt, dan zorgen we dat we alle tijd voor je hebben en de koffie of thee klaarstaat.